אירוח בראש שקט – כריכים לאירועים

כריכים משתלבים מציון בתפריט האירוח עבור אירועים שונים לקהלים שונים. הם מצרך נדרש באירועים חברתיים ומשפחתיים רבים כמו השקות, מסיבות עיתונאים, אירועים שיש בהם בופה (כמו הרמת כוסית לחג, טקסי סיום, ימי הולדת) ועוד. כריכים מתאימים לתפריטים שונים, לטעמים שונים, וניתן למלא אותם בבשר, בירקות ובתוספות שונות. הם קטנים וניתן לקחת בלי בעיה כריכים רבים לטיול משפחתי או לטיול גדול של עשרות משתתפים למשל סיור מקצועי או טיול שמיועד למקומות עבודה.

כריכים לאירועים

לכן מומלץ לשלב כריכים בתפריט לאירוע כלשהו שכולל מוזמנים או מיועד למספר מצומצם של אנשים כמו הרמת כוסית במשרד. חשוב להתאים בין הכריכים לארועים. אם מדובר למשל בחגיגת יום הולדת – אז חשוב שהכריכים יתאימו לילדים ויכילו אוכל פשוט ובריא כמו עגבניות ומלפפונים. קהל היעד הוא ילדים ויש להיערך לכך בהתאם. אותם דברים אמורים בבר מצווה או בת מצווה אבל במקרים אלה החגיגה מיועדת גם למוזמנים מבוגרים ולכן יש לגוון את טעמי הכריכים ולשלב גם בשר או מרכיבים חלביים אחרים (ביצים, גבינות וכו') כדי שכולם יוכלו ליהנות.

כאשר מזמינים כריכים לתפריט האירוע, כדאי לסכם מראש את הפרטים עם החברה המייצרת אותם, כדי להימנע מאכזבות ומפח נפש. חשוב להעריך במדויק את כמות המוזמנים ובהתאם לכך לקבוע את כמות הכריכים שתזמינו. עליכן להביא בחשבון אורחים שייהנו וירצו יותר מכריך אחד וגם אורחים שיימנעו מנטילת כריך.

התארגנות נכונה בעניין כריכים לאירועים תיצור מצב של מגוון כריכים בטעמים שונים, רצוי לפחות שלושה, וכמות שעולה על כמות המוזמנים לאירוע אבל לא הרבה מעבר לכך. אפשר לגוון גם בסוגי הלחם שמהם הכריכים עשויים. גם בהיסט זה יש בחירה למשל בין לחם דגנים לחם שיפון לחם שחור ועוד. תפריט מגוון יאפשר בחירה לכולם ויתרום להצלחת האירוע ולשביעות הרצון של האורחים והמוזמנים.

לכריכים יש לעתים תדמית שלילית של מזון לא בריא (בצק) ולכן חשוב לקבל הבהרות מספקית הכריכים מהם היתרונות הבריאותיים שלהם, וזאת לפני חתימת החוזה הסופי לאספקת כריכים לאירועים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Scroll to Top