בר קפה לאירועים הוא שירות חובה לכל כנס או אירוע, הפסקת הקפה היא חלק אינטגרלי באירועים כאלה. בזמן זה על האורחים להתרענן ולהתרכז שוב והקפה ידוע ביכולותיו לעשות זאת. בכנסים, המארגנים רוצים שאנשים יגיעו כדי לשמוע הרצאות בנושא מסוים ולקיים לאחר מכן מפגשים לנטוורקינג והחלפת רעיונות. להזמנת השירות
בשעת ההפסקה האנשים שותים יחד קפה, שכבר שנים נחשב כמשקה חברתי המחבר בין אנשים. היות ובדרך כלל הכנסים מתקיימים באולמות גדולים, כמו אולמות הקונגרסים בגני התערוכה או מרכז הקונגרסים בחיפה, במקומות אלה המרחק לקפטריה רב ומארגני האירוע מעדיפים שתהיה נקודה קרובה של שתיה חמה ומזון ושהאורחים לא יתפזרו ושכתוצאה מכך הלוז יפגע. עמדת הקפה הניידת נותנת בדיוק מענה לצורך הזה.
בר קפה לתערוכות
רוב התערוכות מתקיימות במוזיאונים ובגלריות, בדרך כלל במוזיאונים הגדולים יש קפטריה גדולה ומכובדת, אך בגלריות פרטיות לאומנות או במוזיאונים קטנים יותר הזמנת עגלת קפה היא פתרון מצוין ויעיל יותר מבחינה תפעולית.
העסקת עובד במשרה מלאה יחד עם ציוד וחומרי גלם לא יעיל כלכלית למקום שבין הארועים עומד ריק. מבחינה תקציבית נוח להעמיס את הוצאות עמדת בר הקפה פר הפרוייקט ולפי צרכי כל מארגן. מקובל גם להגיש שתיה אלכוהולית בתערוכה. יין, קאווה או שמפניה, הכל כמובן לפי תקציב האירוע יתנו לו ניחוח קלאסי ויוקרתי יותר מסיבת קוקטייל, ניתן ליצור מגדל כוסות שמפניה או יין ולשלב מוסיקת רקע נעימה כדי לסוכך על הרחשים והרעש הלבן.
תפריט משקאות הקפה והתה לאירועים
בבר הקפה ניתן לשתות את המשקאות החמים הבאים: אספרסו, קצר וארוך, קפה הפוך, אמריקאנו, נס קפה, קפה שחור, קפה פילטר, קפה נטול קפאין, מקיאטו, לאטה, ובכל אותם משקאות אשר בהם יש חלב ניתן להחליף אותו בחלב סויה לרגישים ללקטוז. לאנשים שלא אוהב קפה או סתם רוצה לגוון ניתן לשתות את המשקאות ממשפחת התה. אלה הם טעמי התה: קמומיל, תה ירוק, תה נענע, ורד הבר והיביסקוס, תפוז וקינמון, מנטה, תות שדה וורד הבר שומר קסם הקינמון, פירות היער, עינוגי התפוח, הילולי פירות, תפוז וקינמון.
בחורף אנחנו מתאימים את משקאות החמים שלי למשקאות מחממים ומזינים במיוחד וחוץ מהקפה והתה על צורותיהם השונות ניתן להזמין גם סחלב חם -משקה על בסיס חלב (אפשר חלב שקדים או חלב קוקוס ) עם קורנפלור מי ורדים לקישוט מלעמלה קוקוס ואגוזים טחונים, קלאסי לימי החורף מתוק ומנחם.