יותר ויותר אנשים שמתכננים אירועים מסוגים שונים בוחרים בקייטרינג חלבי על פני בשרי ממגוון של סיבות כמו למשל העובדה שאוכל חלבי מאפשר לנו לבנות הרבה יותר סוגים של מנות וככה יותר אנשים יכולים להתחבר לאירוע ולמצוא את עצמם. בנוסף, הוא נחשב להרבה פחות כבד ולכן מתאים לאירועי קז’ואל כמו פגישות עסקיות או כנסים, ימי גיבוש, ימי הולדת משפחתיים והוא גם הרבה יותר מתאים למזג האוויר הישראלי שברוב ימות השנה נחשב ללח, חם ולכן ארוחה חלבית צמחונית פעמים רבות תתאים יותר.
קייטרינג חלבי – למי זה מתאים?
- לאירועים עסקיים מכל הסוגים – השקות מוצר, כנסים, ימי גיבוש לעובדים, ישיבות חשובות, פרידות, חגים לעובדים, סדנאות, הרצאות ועוד…
- לימי הולדת – אם למשל אין לכם זמן לארגן יום הולדת בעצמכם, קייטרינג חלבי הוא פתרון מעולה שיחסוך לכם המון זמן והתעסקות
- למסיבות ושאר אירועים פרטיים – מסיבות רווקות למשל…
אז מה הופך קייטרינג חלבי למיוחד?
- המגוון – חשוב לבחור בקייטרינג חלבי המציע מגוון רחב של אפשרויות למנות ומגשי אירוח. מיני קישים, מיני טורטיות, מיני חטיפים, מקלות פרמז’ן, מגשי סושי, פלטות גבינות, כריכים מסוגים שונים, מאפים מלוחים, דגים מעושנים לצד מגשי פירות וירקות חתוכים, קינוחים ומאפים מסוגים שונים. ככל שיש יותר מגוון ככה קל יותר להתאים את הקייטרינג לסוג האירוע שאנו מפיקים.
- הטריות – קייטרינג חלבי חייב לשים דגש על הטריות של הרכיבים בהם הוא עושה שימוש ולהכין את מגשי האירוח בסמוך ככל הניתן לאירוע עצמו. חשוב לוודא שבימי הקיץ החמים, חלק מהמגשים שמצריכים זאת יהיו בקירור.
- הנראות – אסתטיקה וניקיון הם חלק בלתי נפרד מההגשה של המנות ולכן מאוד חשוב להקפיד על כך.
- מלא כל הזמן – חשוב להקפיד שמגשי האירוח מלאים כל הזמן ושברגע שרבע מגש התרוקן, אז ממלאים אותו כדי שתהיה תחושה של שפע.
- מחיר – כמובן שעלינו להגדיר מראש תקציב ולבחור בחברת קייטרינג המספקת שירותים במחירים הטועמים את היכולות שלנו.
לסיכום, מה שהופך קייטרינג חלבי למיוחד או לאיכותי הוא שילוב של קריטריונים אותם שווה לקחת ולבדוק לפני שבוחרים כמובן.