אתם אחרי תאונות דרכים, אתם רוצים לחזור לתפקוד מלא כמה שיותר מהר, להחלים, לחזור לעבודה, לחזור למה שהיה קודם אבל לא יכולים. אין לכם מושג מאיפה להתחיל ומי יוכל לעזור לכם להשיג פיצוי הולם שיתמוך בכם נוכח קשיי ההשתכרות. מה תעשו עכשיו? נשמע לכם מוכר? האם נקלעתם למצב של חוסר תפקוד לאחר תאונת דרכים ולא יודעים מה לעשות? הנה כמה דברים שיעזרו לכם להשיג עורך דין תאונות דרכים בתל אביב או לעשות את זה לבד אבל נכון.
אז מה באמת קרה שם?
זה לא משנה אם לקחתם עורך דין תאונות דרכים בתל אביב או בחרתם לעשות זאת לבד, הדבר הראשון אשר יידרש מכם קשור בתיאור מדויק של השתלשלות העניינים. מה קרה שם? זה חשוב מאוד כי בלי זה, חברת הביטוח לא תוכל לספק לכם את הפיצוי נוכח תאונת הדרכים. מכאן, ראוי להפקיד ולדייק בכל הפרטים ולא לפסוח על שום דבר בדרך. חשוב מאוד לדעת מה קרה, לתעד את מה שמספרים העדים ששהו במקום וכמובן לא לפסוח על שום פרט קטן גם אם הוא נראה לכם לא משמעותי.
אלו טעויות נפוצות אנשים עושים לפני הגשת תביעה?
אם קרה להם נזק ולו הקטן ביותר, הם לא הולכים להיבדק ומכאן שאין רישום על כך בשום מקום. זה קריטי ואף עלול לסכן את התביעה משום שלא פעם, מגלים נפגעי התאונה פגיעות וכאב רק לאחר המקרה. בלי שום קשר, חוסר תיעוד של ביקור רופא, ייחשב כדבר קטן עבורכם וכך גם עבור בית המשפט שיסיק מכך שהפגיעה שלכם לא מצריכה פיצוי.
מהו הזמן המתאים להגשת תביעה?
הזמן המתאים להגשת תביעה הינו קריטי. הוא לא פחות חשוב מהדרך שבה תוגש התביעה. תקופת התיישנות שמן הסתם תמנע מכם להגיש תביעה. שבע שנים הינו זמן מספק ומאידך, עדיין ראוי לעשות את הדברים כמה שיותר בסמוך למקרה. למרות שהגשת התביעה מביאה 7 שנים של התיישנות צריך למצוא זמן מתאים הן בגלל אופי הפגיעה. כאמור, לא מיד לאחר התאונה ובטח שלא זמן ארוך מדי אחריה. בגדול, למצוא את הזמן הנכון להגיש תביעה כדי להשיג את הפיצוי הנכון לכם.