פורס גבינה חשמלי- למי זה מתאים ובמה הוא תורם לנו?
כל מי שמתפעל מטבח של בתי מלון, פנימיות, בתי אבות, קייטרינג, אולם אירועים או כל מטבח אחר המייצר כמויות גדולות של אוכל יודע שישנם כלים קטנים שהופכים את העבודה באותו המטבח להרבה יותר אפקטיבית ויעילה. אחד מאותם כלים הוא פורס הגבינה החשמלי.
אותו פורס גבינה חשמלי לא רק יעשה את העבודה של העובדים שלכם במטבח לקלה ופשוטה יותר, הוא בעיקר יעזור לכם לחתוך את הגבינה בכמות הרצויה והדרושה לכם. אם יש משהו שאף בעל מטבח לא מוכן לסבול, הוא שימוש מוגזם בחומרי הגלם העומדים לרשותו וזריקה מיותרת של כמויות אוכל גדולות לפח. במטבחים מהסוג שציינו, גבינה צהובה שנפרסת לחתיכות, למשל, הוא דבר שבשגרה.
לכן, בחיתוך ידני או פריסה באמצעות פורס לא חשמלי, גם מבזבזים זמן, וגם מבזבזים כמויות גדולות יותר מכיוון שרמת החיתוך היא פחות מדוייקת. ברגע שיש לכם פורס גבינה חשמלי, אתם יכולים להנות מרמת חיתוך מדוייקת הרבה יותר, שתעזור לכם להפיק את הכמויות שאתם צריכים באותו הרגע. מתקרבים לקראת סוף הארוחה ועדיין יש ביקוש לפרוסות של גבינה? אין בעיה, פורס גבינה חשמלי תוך שניות ייצר לכם את הכמויות המדוייקות שאתם צריכים.
ואם כל זה לא הספיק לכם כדי להשתכנע, דמיינו את המצבים הבאים- אתם רוכשים כמויות גדולות של גבינה פרוסה מספקים (מה שבוודאי מייקר לכם את עלויות הגבינה) או שאתם מוציאים כמות גדולה יותר מהצורך רק כי רציתם לחסוך זמן וחשבתם שהביקוש יהיה גדול יותר. בשני מצבים אלו אתם זורקים סתם כסף לפח.
מה חשוב לדעת? כשאתם רוכשים פורס גבינה חשמלי אתם צריכים לקחת בחשבון שני דברים עיקריים- תפעול ובטיחות וניקיון. יש מגוון גדול של פורסי גבינה חשמליים- הקפידו לעבור הדרכה מסודרת כדי שאתם והעובדים שלכם תוכלו לנצל היטב את המכונה אך גם לבצע את העבודה בבטיחות. הדבר השני שצריך לקחת בחשבון זה את נושא הניקיון שהינו חשוב ביותר. הקפידו לרכוש מכונה שקל מאוד לנקות.