לימודי נגרות – למי זה מתאים?
עד לפני שנים לא רבות, כאשר היינו מדברים או חושבים על לימודי נגרות, היינו חושבים שזה יכול להתאים אך ורק לגברים חזקים, שריריים, גברים שמעוניינים להפוך את הנגרות למקצוע.
עם השנים זה השתנה, אנחנו יכולים לראות לא מעט אנשים בוחרים להירשם ללימודי נגרות, אנחנו יכולים לראות שקיים פסיפס מגוון של אנשים אשר נרשמים ללימודים אלו, לא בהכרח רק גברים ולא בהכרח רק גברים חזקים, כפי שהיינו יכולים לדמיין. אנחנו יכולים למצוא מגוון רחב יותר של אנשים מסוגים שונים, אשר נרשמים ללימודים אלו.
לימודי נגרות נערכים בשני מסלולים עיקריים, יש מסלול מקצועי אשר דומה לכל מסלול מקצועי אחר אשר מאפשר לתלמידים לרכוש מקצוע באופן מעשי, ויש מסלול נוסף והוא עבור מי שרוצה להפוך את הנגרות לתחביב או כאלה שהנגרות היא כבר תחביב עבורם והם מעוניינים להרחיב את הידע שלהם בנושא.
כעת כשאנחנו יודעים אילו מסלולי לימוד קיימים בתחום, אנחנו יכולים לבחון, מי יכול להתאים לכך.
לימודי נגרות, למי זה מיועד?
הקהל העיקרי לו לימודים אלו מיועדים, הם כל מי שרוצה לעסוק בתחום, בין אם זה בנגרייה פרטית משלו ובין אם זה כשכיר של נגריות וחברות ריהוט או מטבחים. לרוב מדובר באנשים שיש לה קשר מסוים לנושא, בין אם זה בגלל שהם עסקו בו בעבר ובין אם זה אנשים שנגרות היא תחביב עבורם וכעת הם רוצים להפוך את התחום למקצוע.
בניגוד לעבר, כפי שציינו קודם לכן, אנחנו יכולים למצוא לא רק גברים, אלא גם נשים שמשתלבות בתחום.
קבוצה נוספת של אנשים שיכולים ליהנות מלימודי נגרות, הם בעלי מקצוע כלליים שרוצים להחריב את מעגל השירותים שהם מעניקים ללקוחות שלהם ולכן הם מעוניינים ללמוד נגרות, כך הם יכולים להעניק כלים גם בתחום זה.
קבוצה אחרת, גדולה לא פחות, היא של חבר'ה אשר נגרות עבורם היא תחביב, או שהם רוצים להפוך את התחום לתחביב, ולכן הם נרשמים ללימודים בתחום. זה מאפשר להם לקבל כלים שונים אשר יעזרו להם בתהליך העבודה.