המון מעסיקים מחפשים להיטיב עם העובדים שלהם באמצעות מאווררים מתאימים. לרוב, בימות הקיץ החמים, העובדים לא מצליחים לעבוד וזה בא לידי ביטוי גם בפרודוקטיביות נמוכה. נשמע לכם מוכר? האם גם אתם בעלי עסקים שרוצים להיטיב עם העובדים שלכם אבל לא יודעים איך לעשות את זה מבלי לצאת גם ביוקר וגם אם תוצאה הפוכה ממה שציפיתם? דווקא בשביל זה כתבנו עבורכם את מאמר הטעויות שאנשים כמוכם, בעלי עסקים עושים ברכישת מאווררים ומה ואיך כדי לרכוש בהתאם.
אז הבנתם נכון, בכדי להשיג פרודוקציה נכונה במקום עבודה ולהשאיר את העובדים שלכם לטווח הארוך, אתם חייבים להיטיב עמם. במיוחד בימות הקיץ החמים.
טעות מס' 1: רוכשים מאווררים ללא עוצמה מתאימה
אז את זה שבקיץ העבודה עולה וכך גם שיא החום עלול להשפיע על הפרודוקציה אתם יודעים. מה אתם לא יודעים? שאם המאוורר שלכם לא יהיה מספיק עוצמתי וחזק, העובדים שלכם יסבלו וכך גם התוצאות שלהם בזמן אמת. אז מה עושים? בוחרים מאווררים בגודל הנכון, מאווררים שיהיה ניתן להניח גם על ידי תליה או אפילו על גבי הרצפה ומאידך? חשוב מאוד לשמור שהם יהיו חזקים ויציבים. יש מקומות שבהם המאווררים לא יצליחו לשלוח את עצמם? בשביל זה, רצוי לרכוש מאווררים על גלגלים. הרעיון הסופי? להיות נכון ולספק את כל האפשרויות בכל מקום ומקום בחלל בית העסק בכל שעות היממה.
טעות מס' 2: בוחרים את המאוורר הלא נכון
טעות שנייה הינה חוסר התאמה, בחירה של מאוורר לא נכון למקום הנכון, לצורך העניין בואו נדבר על מזון. זה חשוב לבחור מאווררים ובפרט למזון כי אתם בטח כבר יודעים את התוצאה ואת השלכותיה. אם כבר דיברתם ובחרתם מאווררים המספקים אוויר נקי ומקנים ביטחון מלא, מה על מאווררים מיוחדים למקום בו יש מזון? ההשלכות של בחירת מאווררים שאינם מותאמים למסעדות או למקומות בעלי רגישות למזון עלול לסכן לא רק את האורחים שלכם אלא גם את האורחים שלכם העלולים חלילה ללקות בהרעלת קיבה כי לא פעלתם על פי כל הכללים הנדרשים.
בגדול? לא משנה אם מדובר בסביבת עבודה, מסעדה או אפילו מטבח, כדי שהעובדים שלכם ירגישו בנוח ויוכלו לתפקד, אתם חייבים לדאוג גם לבטיחותם וגם ליכולתם להרגיש טוב. להיטיב ולהיטיב עם אחרים. זו השיטה וככה זה למעשה עובד.